17 Nisan 2009 Cuma

14. ULUSLAR ARASI EĞİTİMDE YARATICI DRAMA SEMİNERİ

14. ULUSLAR ARASI EĞİTİMDE YARATICI DRAMA SEMİNERİ - ADANA
1985 yılından beri gerçekleştirdiğimiz "Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama" seminerlerinden birinde daha sizlerle buluşmayı planlıyoruz. Bu yıl ondördüncüsünü düzenleyeceğimiz uluslararası seminerimiz, "Erken Çocukluk Eğitiminde Yaratıcı Drama" üst başlığında 20-23 Mayıs 2009 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinin ev sahipliğinde ADANA'da yapılacaktır.

KATILIM KOŞULLARI
1.Yaratıcı drama konusunda en az bir çalışmaya (42 saatlik atölye) katılmış olmak
2.Katılım ücretinin tamamını en geç. 4 Mayıs 2009 tarihine kadar aşağıda belirtilen banka hesabına yatırmış olmak ve üzerinde ismin yazılı olduğu dekontların fotokopisini katılım formu ile birlikte aşağıda belirtilen kongre sekretaryasına göndermiş olmak
3.Aşağıda kısaca içerikleri belirtilen atölyeleri dikkate alarak dolduracağınız dernek web sayfasından elde edebileceğiniz başvuru formunu en geç 11 Mayıs 2009 tarihine kadar seminer sekretaryasına ulaştırmış olmak.
Önemli not: Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Ücretler ve konaklama
1.Atölye katılım ücreti üyelerimiz ve öğrenciler için 120 TL, diğer katılımcılar için 150 TL'dir.
2.Adana'da konaklama yapılabilecek yerler Çağdaş Drama Derneği web sayfasında belirtilmiştir. İlgilenen arkadaşlar için bazı kurumlara ait konaklama yerleri 10 Mayıs 2009 tarihine kadar rezerve yaptırılmıştır. Ancak katılımcıların bu tarihten önce konaklama yerlerini arayarak rezervasyonlarınızı yaptırmaları gerekmektedir.
3.Konaklama, ulaşım, yemek gibi diğer giderler katılımcılara aittir.

Hesap numarası:
İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi
6010-0682987 (TL cinsinden)

Seminer sekretarya adresi:
Yard. Doç. Dr. Özlem Kaf Hasırcı
Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü
01330 Sarıçam/Adana

Hiç yorum yok: